Pirkanmaan Nakertajat ryNakertajat-lehti

Tällä hetkellä lehdellä ei ole päätoimittajaa eikä lehti ilmesty!

Nakertajat-lehti on Pirkanmaan Nakertajat ry:n jäsenlehti. Lehti ilmestyy kolmesti vuodessa: maalis-, elo-, ja joulukuussa.

Lehdessä on kirjoituksia vaihtelevasti eri lemmikkieläinlajeille. Vakituisia palstoja ovat puheenjohtajan palsta, joka sisältää lyhennelmän tapahtumista ja vinkkejä uusiin tapahtumiin. Päätoimittajan palsta on lyhyt katsaus kuulumisista ja lehden teosta. Lehdessä on myös tietoa tulevista tapahtumista sekä näyttelyiden tuloksia. Vakituisia kirjoittajia on tällä hetkellä vain muutama, joten julkaisemme jäsenten ja muiden lukijoiden kirjoituksia ja kuvia jokaisessa lehdessä.

Lehteä voi lukea seuraavissa kirjastoissa:

Lehtiä on aina myynnissä näyttelyissä infopisteessä. Kuluvan vuoden numeroiden hinta on 1 €/kpl, ja vanhempia lehtiä saa eurolla 4 kpl.

Lehteen voi lähettää materiaalia, kuten ottamiasi kuvia ja omia kirjoituksia. Muiden kuville ja teksteille tulee olla julkaisulupa, muutenkin mahdollisesti käytetyt lähteet tulee mainita artikkelin lopussa. Tallenna artikkelit .doc- tai .rtf-muodossa ja kuvat .jpg- tai .png-muodossa. Materiaali toimitetaan mieluiten sähköpostitse: nakertajat.lehti at gmail.com .

Lehden päätoimittajana toimii vuonna 2016 Saara Rikalainen.

Puhtaaksikirjoitettavat tekstit tulee toimittaa vähintään 2 viikkoa ennen lehden deadlinea. Mikäli haluat, että postittamasi materiaali (esim. kuvat) palautetaan, niin liitä mukaan tarvittavin postimerkein varustettu palautuskuori.

Viimeisin päivitys: 24.10.2017 21:39

Etsi sivustolta

Ylläpito

© Pirkanmaan Nakertajat ry 2018
hallitus at pirkanmaannakertajat.net